ja predlazem da sklonimo 4 pesme da ostavimo 4 ..i da ih ne menjamo !!! Ljudi se smaraju cekajuci da se skinu 8 pesama pa u 70 % slucajeva dok im se muzika skida odu sa servera..(ko neveruje od head admina neka ode u hlsw
) zato a ako bi menjali muziku i stalni igrachi bi poceli da idu sa servera zbog smaranje da swaki pu cekaju da im se skine muzika...ja predlazem znaci da ostavimo samo 4 pesme...2 narodnjka ,2 repa, i zasigurno imamo vise igracha nego sad !!!
Po meni bi sigurno i bilo bolje da izbacimo muziku na nekih mesec dana ,20 dana, dok ne pridobijemo stalne igrache...pa onda ubacujemo po 1 muziku na dan 2 ..i tako ubacimo do 6 pesama...ja msm da bi tad imali sigurno tolko igracha da bi nam server swakog dana bio full...
Edit: takodje kad igramo cw...dok swi igrachi poskidaju muziku...pa ako neko ne krene na vreme da ulazi na srw..pa mi swi cekamo jednog...toliko se swi smore da i protivnicki igrachi krenu da izlaze sa srw-a i nece da igraju cw...to je bilo bas na proslom cw-u....